Каталог на готови решения

8 съвременни стила. 11 готови интериора

MODERN STYLE

Стил Модерн в интериор НОРД 922 копринена мазилка

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Лесен за изпълнение стил на интериора, който може да бъде направен в почти всяка цветова схема и във всеки бюджет. Помещенията в този стил са издръжливи и практични, благодарение на използването на висококачествени довършителни материали: камък, дърво, естествени тъкани, както и хармонията на сложни и дълбоки нюанси.

ПРЕПОРЪКИ
В съвременния интериор е важно да запомните пропорцията на спокойни и ярки цветове, грациозни и големи предмети. Богатото жълто и синьо на декора и текстила се отличава със светли стени и подове. Голямо легло и завеси се подчертават от формата на стелажа, масата и стола.

В интериора:

Подходящи аналози:

MODERN STYLE WITH ELEMENTS OF SCANDI

Релеф 330 копринена мазилка / течни тапети SILK PLASTER

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Модерният интериор е пространство с комбинация от прости форми, успокояващи цветове и естествени материали. Нотка на скандинавски стил се състои от добавяне на ретро елементи, сякаш от 60-те години, сложни текстури и ярки цветове. Тази комбинация придава на помещението индивидуалност и отразява характера и начина на живот на собственика на стаята.

ПРЕПОРЪКИ
Черното може безопасно да се използва в детската стая, комбинирайки го с весели нюанси. Ако в допълнение към черното, интериорните тонове са пастелни, тогава геометричният декор, например кръгъл килим или лампа във формата на кристал, ще помогне да се направи стаята по-директна.

В интериора:

Подходящи аналози:

MODERN CLASSIC

Копринена интериорна мазилка / течни тапети SILK PLASTER

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Съвременните класики в интериора са изобилие от естествени довършителни материали и спокойни, сдържани нюанси, симетрия в решението за планиране и комфорт. Стените и таванът често са украсени с корнизи, корнизи. Цветовата схема за целия апартамент или къща е една или се основава на комбинация от нюанси, които се комбинират по отношение на яркостта или топлината.

ПРЕПОРЪКИ
Класиката, макар и модерна, се характеризира с фино обзавеждане и много декор. За да придадат на помещението модерен вид, стените и подовете се препоръчват да бъдат изпълнени в светли цветове. За стените са подходящи сини, сиви, бежови и кремави нюанси, а за пода - орех, ясен, дъб.

В интериора:

Подходящи аналози:

ECLECTICISM/MODERN WITH ELEMENTS OF PROVENCE

Прованс 044

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Прованс е интериорен стил, който използва пастелни цветове и разнообразен декор. Стаята, която съчетава модерен стил и прованс, ще съчетае общата простота на геометрията и елегантността на отделни елементи: мебели, картини, щампи. Цветовата палитра ще бъде нежна и изискана, осеяна с ярки акценти.

ПРЕПОРЪКИ
Когато планирате интериор на детска стая, изпълнен с различни цветове, е важно да поддържате баланс на пастелни и богати нюанси. Основата - под, стени, таван - е най-добре да се направи в спокойни пастелни цветове. Но мебели, текстил и декор могат да се използват ярки: жълто, розово или синьо.

В интериора:

Подходящи аналози:

ECLECTICISM

Сауф 941 копринена мазилка в интериора

ECLECTICISM

Арт Дизайн 291 течен тапет

ECLECTICISM

Вест 930 тапети

ECLECTICISM WITH ELEMENTS OF LOFT

Ист 959 червени стени с течни тапети

LOFT

Ист 960 черни стени с течни тапети

LOFT

701 Виктрия течни тапети

AMERICAN CLASSIC

601 Ъер Лайн японска мазилка SILK PLASTER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка*

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка*

До офиса на куриер за поръчки от 200+ лева

Допълнителни отстъпки*

от 10 опаковки