Пишете ни, ние сме онлайн!
Намаления

Вдъхновявай се!

В Тренда 2020 

 

БЕЖОВИ СТЕНИ

Бежовото е универсален интериорен цвят и затова е много популярен! Бежовият цвят може да се използва на стените в интериор, декориран в еко стил, традиционен, минималистичен, както и елегантен с класически мебели.

Бежовите цветове за стени ще внесат спокойно настроение в интериора. Колкото по-светъл е бежовият цвят, толкова по-лек изглежда цялата аранжировка.

Натиснете на снимките долу за да видите по-подробната информация (селекция от модели на копринена мазилка SILK PLASTER в бежов нюанс, цени и други детайли):

всички 50 нюанса на бежовото - как да изберем цвятИзбор на цвят за стени бежовоТечни тапети Сиилк Пластер в бежовоСелекция от бежови нюанси на стени

 

В СИВО

Сивото е неутрален цвят, който може да служи като фон за неочаквани експерименти, може да подчертава интересни цветове акценти и лесно превърне стаята в необичайно привлекателна и уютна. Сивото е цветът, който може да обедини нюанси и детайли, които на пръв поглед изглеждат, че се противопоставят един на друг. Например, комбиниран с бежово, кафяво или охра, може да се създаде топла и уютна атмосфера, докато при комбинация от виси тонови със синьо или виолетово ще направи стаята хладна и спокойна.

Натиснете на снимките долу за да видите по-подробната информация (селекция от модели на копринена мазилка SILK PLASTER в сиво, цени и други детайли):

Сиви нюанси за стени - копринена мазилка SILK PLASTERСиви стени за вашия интериорУниверсален цвят за стени

 

СИНЬО - ЦВЯТ НА 2020 Г.

Романтиката на морето и морски мотиви естествено намира най-добро изражение чрез интериор в синьо.

Синьото е благороден цвят, символ на достойнство и лукса на аристокрацията. Този цвят успокоява и изпълва с хармония. Сред другите предимства на синьото са: спомага за пълноценен сън, съдържа широк палитра от различни нюанси, върви добре с други цветове.

Синьото може да се определи като знак за свежест и елегантност.

Натиснете на снимките долу за да видите по-подробната информация (селекция от модели на копринена мазилка SILK PLASTER в синьо, цени и други детайли):

Избор на цвят на стени синьоНюанси в синьо за стени - копринена мазилка SILK PLASTERСини нюанси за стени - копринена мазилка SILK PLASTER

 

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка*

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка*

от 5 бр. (освен стоки с отстъпки)

Допълнителни отстъпки*

от 10 опаковки