Пишете ни, ние сме онлайн!
Намаления

Решения за малки помещения

Как да Изберем Подходящия Интериор за Малка стая?

За да изглежда малката стая най-удобна и хармонична, трябва да се придържате към няколко прости правила, когато я декорирате
И така, какво трябва да направите, когато създавате интериор в малка стая?

1. РЕШЕТЕ СТИЛА

За компактни пространства са добри стиловете:

  • минимализъм,
  • хай-тек,
  • японски
  • модерен,
  • скандинавски

Стил минимализм за малка стая Стил хайтек за малки помещения Японски стил в интериор на малки помещения ремонт на малки помещения Стил модерн за малки помещения скндинавски стил на малки помещения

Класически, английски, бароков и други, включващи голям брой различни мебели, няма да работят !!

2. ИЗБЕРЕТЕ СВЕТЪЛ ЦВЯТ

Наситените тъмни цветове отпадат. Светлите стени улесняват интериора, разширяват пространството. По-добре е таванът да бъде бял или кремав, по стените - лек тапет или декоративна еко мазилка от SILK PLASTER. Копринената мазилка ще даде пространство и комфорт - благодарение на текстурата. Използвайте не повече от три цвята. Най-популярните модели от копринена декоративна мазилка SILK PLASTER за стени в малки стаи.

копринена мазилка Оптима 059 течен тапет Арт Дизайн 253 мазилка Еколайн 765 Копринена декоративна мазилка Релеф 325 Копринена мазилка Оптима 057 Течен тапет Виктория 703

3. МЕБЕЛИ - ПРОСТИ ФОРМИ

За малките стаи мебелите се нуждаят от прости форми с изразителни линии. Хоризонталните равнини са най-добре поставени на различни нива, за да се избегне монотонността.

4. ИЗОБИЛИЕТО ОТ ПРЕДМЕТИ Е ЗАБРАНЕНО

Само най-необходимото и не обемистото. Трансформиращите се мебели (разтеглящ се диван, гардероб и т.н.) ще спестят място.

5. МЕКО ОСВЕТЛЕНИЕ

Всеки ъгъл на малка стая трябва да бъде осветен, в противен случай пространството ще се свие. Но светлината трябва да е мека, дифузна.

6. ОГЛЕДАЛОТО

Вертикалните ивици и средните модели придават благородство на интериора. Добро решение е да окачите голямо огледало на една от стените, за да разширите пространството. В едностайния апартамент е разумно да се премахне стената между кухнята и стаята, като се увеличи жилищната площ.

Огледала в интериор на малките стаи Огледало в малки помещения огледала в интериор на малки помещения

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка*

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка*

от 5 бр. (освен стоки с отстъпки)

Допълнителни отстъпки*

от 10 опаковки