Пишете ни, ние сме онлайн!

Поръчайте сега Модерно Умно покритие с отстъпки до 25%

Created Date: 2019-07-08

Лятна Промоция! 

Голяма Лятна Промоция на Интериорни мазилки SILK PLASTER

Не е тайна, че напоследък за най-луксозния и зашеметяващо красив довършителен материал се счита копринена декоративна мазилка.

КАКВО Е КОПРИНЕНА МАЗИЛКА?

Вътрешна мазилка SILK PLASTER опаковка и каталог

SILK PLASTER са течни тапети, които заемат междинно положение между декоративната мазилка и тапетите на ролки. Обхватът на тяхното приложение е по-широк, тъй като  е удобно да се покриват извити повърхности: еркери и арки.

Течните тапети увеличават звуко- и топлоизолацията в помещението, не се страхуват от влагата и температурните промени. Те не са подложени на избледняване – даже след няколко години, цветовете на SILK PLASTER остават сочни и наситени.

Техниката на нанасяне на декоративната мазилка SILK PLASTER е много проста: разрежда се с вода и се нанася върху чиста, суха стена. Течните тапети могат да скрият незначителни недостатъци и неравности и не изискват внимателна предварителна подготовка на повърхността. Разликата от тапетите на рула е в отсъствието на необходимост от напасване на рисунката и внимателно обработване на местата на допиране, така че впоследствие да не се отклоняват. След нанасянето на SILK PLASTER ще получите гладка повърхност без места на допиране и стиковане.

Още един безспорен плюс на декоративна копринена мазилка е лесният ремонт при механични повреди. Въпреки че течните тапети имат висока устойчивост на износване, такава нужда може да възникне при слягане на сградата. За разлика от скъпите вносни аналози, например, венецианска мазилка, тапетите на SILK PLASTER не се напукват, тъй като имат висока еластичност. Ако след слягането се появят малки пукнатини, те просто трябва да се поръсят с вода и да се загладят с шпатула.

Предмет на специална гордост на производителите на SILK PLASTER е високата степен на екологична безопасност на материала, удостоен с европейски награди. Копринената мазилка се произвежда от естествена целулоза, копринени влакна и други компоненти от естествен произход.

Този довършителен материал придава на помещението изискан вид и се вписва хармонично в различни интериори.Той прекрасно се съчетава с обикновена мазилка, камък, драперии. Течните тапети на SILK PLASTER ще облагородят и украсят даже скромен апартамент. Огромният избор от цветове и текстури осигурява широк простор за творчество.

 

А СЕГА ДОБРИТЕ НОВИНИ!

Гореща лятна промоция SILK PLASTER 2019

Нашата компания, следвайки тенденциите на всички международни търговски марки, организира сезонни разпродажби за нашите уважаеми клиенти няколко пъти годишно! И точно днес започва СУПЕР ГОРЕЩА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА. Тя ще продължи само две седмици от 8 до 22 юли 2019. Затова побързайте! Ако отдавна мечтаете да направите апартамента си по-удобен, по-красив, по-модерен, сега е най-добрият момент! А летният сезон тъкмо предразполага към бърз и удобен ремонт! Също така ще спестите два пъти - като получите отстъпка до -25% и използвате SILK PLASTER (както е известно още е и икономичен).

КАКВО ВИ  ТРЯБВА?

1. ИЗЧИСЛЯВАТЕ ПЛОЩТА – площта на всички стени на стаята минус площта на прозорците, вратите.

2. ИЗБОР НА ЦВЯТ И ТЕКСТУРА. Например, ако във вашия интериор преобладават топлите тонове, тогава течните тапети с бежови, жълти, кафяви оттенъци са идеални за вас, и за по-голямо очарование в мазилката може да се добави златен блясък. Ако в стаята има мебели, завеси и други елементи на интериора от студени цветове, тогава копринената мазилка може да се избере в сиви или сини цветове и да се добави малко блясък със сребърни искри. След като сте избрали цвета, изберете текстурата на материала, тя може да бъде гладка, тебеширено-релефна, едро-релефна и смесена.

3. БРОЙ ОПАКОВКИ SILK PLASTER. Например, искате да направите красива стаята, която е с ширина = 3,5 м, дължина = 3 м, височина = 2,5 м, като стаята има 2 прозореца и 1 врата. Получава се площ на покритието от 30 кв. м. 1 опаковка от колекцията Оптима покрива 4-4,5 кв. м. По този начин 30 : 4,5 = 7 опаковки от материала. Общата стойност ще бъде 7 * 28,12 лв. = 196,84 лв. – 10 % НАМАЛЕНИЕ = 177,16 лв. ЦЕНАТА на сайта е посочена за 1 опаковка, която на свой ред покрива площ от 3 до 5 кв. м. – това зависи от колекцията.

4. ИЗГОТВЯТЕ ПОРЪЧКА НА НАШИЯ САЙТ (при он-лайн консултант или във формата на поръчка) и ние я изпращаме по Еконт до всяка точка на България с наложен платеж в удобен за вас офис на Еконт.

5. ГРУНД Обработвате с грунд повърхността на стените.

6. ПОДГОТОВКА НА МАТЕРИАЛА съгласно подробната инструкция, която се полага за всяка опаковка (а също така я има на нашия сайт и на нашия youtube канал). И нанасяте материала със слой от 1 - 1,5 мм.

7. КАТО ПОДАРЪК ще получите ергономична мистрия при поръчка на 3 или повече опаковки от материала, за да постигнете максимално превъзходен резултат!

8. ВАЖНО е да се има предвид, че когато нанесете материал, той може леко да прозира през стената. Т.е. мокрият материал е малко прозрачен. Но когато изсъхне, той ще стане по-плътен и непрозрачен!

9. НАСЛАЖДАВАТЕ СЕ НА ПОЛУЧЕНИЯ РЕЗУЛТАТ, правите снимки на обновеното помещение и ги публикувате заедно с отзива на нашата страница във Facebook и участвате в конкурса с голям брой награди!!!

КЪМ ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ

Лесната употреба, богатият избор на текстури и разумните цени са сериозни причини да изберете SILK PLASTER копринена мазилка за красив ремонт на извънградска къща, апартамент или офис.

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка

от 5 бр. (освен стоки с отстъпки)

Допълнителни отстъпки

от 10 опаковки