Безплатна Мостра

Поръчай! 

Предстои ти ремонт и искаш нещо ново, по различно от обикновенни бои, тапети и мазилки и при това по практично?

Чух нещо за копринени мазилки, но все пък се чудиш за тях и искаш да разбереш повече?

Направи своя собствен опит!

Поръчай своя безплатна мостра за 0,5 кв.м. сега и тествай всички предимства на материала на живо!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПРЕДИМСТВАТА НА МАТЕРИАЛА НИТИСНЕТЕ ТУК

Безплатна мостра на течен тапет SILK PLASTER

Поръчай мострен комплект, опитай материала в действие и сподели резултат ти и впечатление с други хора на страница ни във Фъйсбук. 

Приготвили сме и подаръци за най харесаните от хора публикации и коментари!

За да поръчате безплатна мостра на копринена декоративна мазилка SILK PLASTER, изпратете ни имейл (ginzabg@mail.bg) или поръчайте директно от онлайн консултанта на сайта.

* Безплатен комплект състои от вече готов за нанасяне материал плюс малка кутия на специален грунд. Пращаме по Еконт. Вие плащате само куриерска услуга.


Безплатна мостра на копринена мазилка SILK PLASTER

"Това е мостра на само една модел на копринена декоративна мазилка SILK PLASTER (коите се броят над 500 модели според нюанси и текстури).

Този мострен материал е вече подготвен за нанасянето, иначе мазилки се предлагат в съх вид в стандартни херметични опаковки по 1 кг., което ги прави много лесни за транспортиране.

За полагане на мостра ще Ви трябва четка или валяк за грундиране и пластмасова маламашка с гладка (да не е грапова) повърхност за нанасяне на мазилката, коите можете да намерите во всек строителен магазин.

  1. Грундирайте повърхност за мостра на две ръце с интервал в 4 часа (през летен период може и с по кратък интервал) за да изсъхне напълно първият слой. Дайте и вторият слой да изсъхне напълно .
  2. След изсъхване на грунда полагайте мазилката на неголеми порции по същият принцип на мазане с масло на филия хляб, работейки с маламашка под малък ъгъл.
  3. Време за изсъхване на мазилка е 24-48 часа и зависи от температурата, влажността и вентилация в помещението. Препоръчва се да проветрявате помещението.

….и, готово!

*При необходимост или поискане на по гланцов ефект материалът може да бъде лакиран отгоре с водоразредим лак.

За по подробна информация моля обърнете се към прикачена брошюра, а също така заповядайте и да гледате видеа за полагане на сайта ни.

ПОЖЕЛАВАМЕ ПРИЯТНО МАЙСТОРЕНЕ!"


 

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка*

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка*

До офиса на куриер за поръчки от 200+ лева

Допълнителни отстъпки*

от 10 опаковки