Архитектурно Строителна Седмица 2019

06-09 март 2019, Интер Експо Център - София

Българска Cтроителна Cедмица 2019 София

На изложението представихме нашата копринена мазилка, която е лесна за нанасяне във всички помещения: апартаменти и вили, ресторанти и хотели, детски центрове и лечебни заведения, офиси и държавни агенции и т.н

Щанд на SILK PLASTER Bulgaria

Изложба София SILK PLASTER

SILK PLASTER Интер Експо Център София

Щанд Силк Пластер

Изложбата е фокусирана върху строители и дизайнери от България и Европа. SILK PLASTER не е първият път на изложението и този път представихме класическите си колекции и нови продукти на всички посетители, проведехме семинари и интересни презентации.
Интер Експо Център, зала 1, щанд 12А!

АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА се утвърди като едно от най-представителните изложения за отрасъла. Предлага се възможност както на известни, така и на нови фирми от строителния бранш да покажат актуалните си продукти и решения. Участието на фирми производители или вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограма и врати, химически продукти, топло- и хидроизолации спомага за тяхното бъдещо развитие и утвърждаването им на българския и европейския пазар. Ръст от над 45% по отношение на участващите фирми и заетите изложбени площи спрямо предходната година отчете отминалото 17-о издание на Българска строителна седмица. На площ от 2100 квадратни метра щандовете си разположиха над 200 компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова. Изложението, което се проведе от 15 до 18 март паралелно със Секюрити експо, бе посетено от над 8500 души, а над 50% от участниците вече заявиха участие за следващото издание през 2019 г. В изложението се включиха с колективно участие и фирми от Турция.

В рамките на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА се дискутират актуални за строителния бранш въпроси и се демонстрират иновативни продукти, услуги и технологии. Затова изложението събира на едно място строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти. Изложбата предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти от строителния бранш от страната и чужбина.

 

 

 

 

 

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка*

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка*

До офиса на куриер за поръчки от 200+ лева

Допълнителни отстъпки*

от 10 опаковки