Копринена декоративна мазилка Silk Plaster в България.

Статията на Най-известния Руски Блогър в България Варя Давидова!

 

Обръщаме на вашето внимание на статията на най-известния руски блогър в България Варя Давидова, която много години е блогър за България, пише мнения за пътувания, ресторанти, хотели и козметика в България. Тя е професионален журналист.

 

Копринена декоративна мазилка Silk Plaster в България. Течни тапети

 

Тези, които са чели предишните публикации, знаят, че ние вече не за първа седмица правим ремонт.

Все още не сме се отървали от посещенията на измислени специалисти за смяна на тръби и други комуникации, но вече твърдо решихме, че завършителните работи ще извършим сами. Още повече, че сега за това не трябва дълго да се учиш, стига да имаш желание.

Не харесвам хартиените тапети и българската мода на акрилни бои по стените вече ми омръзна. В Русия в апартамента си имах „течни” тапети. Едната от стаите приличаше на жилище на Снежната Кралица: бяла, светеща от блясък :-) Помислих си, че този блясък бързо ще ми омръзне, обаче, се оказа, че не – той е мек, въобще не пречи, затова пък добавя светлина и визуално разширява пространството.

Който не знае, – течни тапети наричат копринената декоративна мазилка, в чийто състав влизат копринени влакна. Затова тя се нарича така.

Преди 10 години копринената декоративна мазилка изглеждаше необикновено ноу - хау и това ни го правиха специалисти, а сега, благодарение на интернет, разбрахме, че всичко това е лесно да си го направим и сами. Слава богу, че тези течни тапети сега могат да се закупят и в България. Копринената декоративна мазилка SILK PLASTER се доставя в България от компания „ГИНЗА БГ”, която се намира в Бургас. Но те имат дистрибутори в гр. София и новичък собствен шоу-рум на адрес: гр. София, ул. „Димитър Манов” 10 в ж.к. „Иван Вазов”, който ще започне работа още от 14 октомври.

С какво е хубава декоративната копринена мазилка SILK PLASTER?

 

Копринена мазилка SILK PLASTER с блясък

 

Първо, поради факта, че може да я нанесете сами върху всякаква повърхност във вашия дом или офис. За това не е необходимо да бъдеш професионалист. Достатъчно е да прочетете прости инструкции и да видите основното видео. Всякакви недостатъци лесно се коригират. Освен това течните тапети не образуват шевове и съединения.

 

Второ, това е чиста работа: няма толкова мръсотия и отпадъци, както при другите завършителни работи.

Трето, тя е невероятно приятна на пипане. Е, това е моята женска оценка, аз обичам приятни повърхности.

 

Четвърто, течните тапети SILK PLASTER имат много предимства пред другите материали за довършителни работи: не изгаря, „грее”, „диша”, по тях не се развиват плесен и гъбички, не миришат и нищо не отделят, тоест са екологически чисти, както за човека, така и за околната среда. Въобще SILK PLASTER засега е единственият производител, притежаващ патент за копринено влакно, което е основна съставка в тази декоративна мазилка. Именно коприната не им позволява да изгаря и придава приятни усещания на допир.

 

Пето, експлоатационният живот на такова покритие на стени или тавани е 10 години. Всякакви повреди лесно се отстраняват с точков метод. Тоест драскотините и петната може да се замажат със същата мазилка и от тях няма да остане никаква следа. Това е доста по-просто, отколкото да се освежават с акрилова боя стените или да се лепят нови тапети. Което, между другото, прави копринената мазилка много удобен материал за хотелския и ресторантски бизнес – защото тук можете много бързо да направите местен ремонт, без разходи на време и средства, без да се наемат скъпоструващи специалисти. Особено преди започването на сезона.

 

Шесто, копринената мазилка е абсолютно универсална: тя е подходяща за всякакви жилищни и нежилищни помещения, и за всякакви повърхности: за тавани и стени в стаите и кухните. За нея не е нужно идеално да се изравняват стените и ъглите – тя сама попълва всички неравни места. Достатъчно е да направите грундиране.

 

Е и седмо, това е евтино. Цената за квадратен метър течни тапети SILK PLASTER започва от 5,23 лв. (2,68 евро) за квадратен метър, и никакви допълнителни разходи.

Последният аргумент за мен стана много готиното видео в стила на разрушителите на легендите за това, дали течните тапети изгорят и дали могат да се мият:

За тези, които обичат всичко да сами да пипнат и докоснат, съществува прекрасна възможност лично да се запознаят с представителите на „ГИНЗА БГ” на строителното изложение „Стройко” в гр. София, което ще се проведе в НДК на 18 - 22 октомври от 10 до 19 часа. Щанд № 112.

А в това видео само за 4 минути можете да се научите да работите с течни тапети SILK PLASTER:

 

Е и най-накрая най-приятното: имам промоционален код, с който можете да получите намаление при закупуване на копринена декоративна мазилка в България: приближете се до продавачите и съобщете паролата „Варя Давидова”.

 

Всички въпроси можете да задавате на руски и български език на продавачите на тяхната страница във Фейсбук

На сайта www.ginzabg.com можете да разгледате целия асортимент, цените, инструкциите и характеристиките на материала.

Моето резюме: копринената декоративна мазилка SILK PLASTER – това е нещо бързо, чисто, бюджетно и много красиво.

 

Линк към източника (прочетете оригиналната статия тук)

 

 

 

 

 

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка*

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка*

До офиса на куриер за поръчки от 200+ лева

Допълнителни отстъпки*

от 10 опаковки