Пишете ни, ние сме онлайн!

Цени

Silk Plaster - Икономически Изгодно!

 

Декоративна мазилка SILK PLASTERвисоко качество, дълготрайност и многофункционалност!

Цените за копринени мазилки SILK PLASTER в нашия онлайн магазин започват от 21,84 лв. за опаковка (5,46 лв/м2). Най-скъпите ни продукти достигат до цена 71,04 лв. за опаковка (23,68 лв/м2). Цените зависят от цвета, структурата и текстурата на различните колекции. Имайки предвид че избягвате мнозина от строителни (дори и влажни) процеси — спестявате не само време (с една ръка получавате завършен резултат), но също и разходи на труд и материали свързани с подготовка на повърхности, по този начин цените са изключително приемливи!

Калкулатор за цени и разходи

 

 

Декоративни мазилки SILK PLASTER ви позволи да създадете ефектна атмосфа в най-различни стилове, където да искате - дом, офис, ресторант, спа клуб, бар... 

 

Можете да направите поръчка онлайн в сайта ни www.ginzabg.com, да поръчате на наш консултант на телефон +359 877 110 634 или +359 877 110 636 , по имейл на ginzabg@mail.bg или чрез фейсбук страницата ни www.facebook.com/silkplasterbg/.

 

Винаги се радваме да отговаряме на всякакви въпроси относно нашите продукти, ще изчислим разходите за вашите нужди, ние ще ви ориентира за наличието на материали на складМожете да изпратите запитване с прикачени снимки на вашите стени и ние ще ви отговорим със съвети за следващи действия. Също така, можете да поръчате майстор, който да извърши ремонта на обекта.

 

Декоративна мазилка SILK PLASTER – високо качество на достъпни цени!

 

Повече за предимствата на декоративната мазилка (течен тапет).

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка*

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка*

от 5 бр. (освен стоки с отстъпки)

Допълнителни отстъпки*

от 10 опаковки