Пишете ни, ние сме онлайн!

Идеи

ВИЖТЕ ИНТЕРИОРИ С ПРИМЕНЕНИЕ НА ДЕКОРАТИВНО ПОКРИТИЕ ЗА СТЕНИ ОТ SILK PLASTER

Нова колекция VICTORIA DU MONDE GOLD от SILK PLASTER - Ново поколение на копринена декоративна мазилка премиум клас! Вече в продажба! Добавете лукса на Версай към вашия интериор!

                     

Нова колекция VICTORIA DU MONDE SILVER от SILK PLASTER - Ново поколение на копринена декоративна мазилка премиум клас! Вече в продажба! Добавете лукса на Версай към вашия интериор!

Колекиция Версай SILK PLASTER                     

Изглежда, че КОЛЕКЦИЯТА ЕКОЛАЙН е специално създадена за този проект. Топлите въздушни нюанси на колекцията приличат на южното небе и меката текстура само подобрява ефекта. Тази колекция е идеално комбинирана с всички други материали за довършителни работи и може да се превърне в ярък акцент или да даде уникален дизайн. Мека на допир, въздушната колекцията ще създаде уют и комфорт в стаята. Копринена декоративна мазилка - Жълт цвят 6,4 м2, зелен цвят 14,5 м2.

               

За имитация на естествена коприна на стената можете да нанесете декоративна копринена мазилка. В проекта беше използван нов тип - ECOLINE 763 кафяв.

         

В зоната за одих ("палатка") е използвана декоративна мазилка с повишена износоустойчивост от SILK PLASTER МИРАКЛ 1024. Стената в работната зона е украсена с необичаен пейзаж - планини, небе и ливади, създадени с копринена мазилка SILK PLASTER от колекциите МИРАКЛ и ЕКОЛАЙН, ефективно оформени от черна шнура. Небето е направено от ЕКОЛАЙН 752.

               

Цялата стена вдясно от прозореца, в двете зони, беше изцяло покрита с копринена декоративна мазилка SILK PLASTER със слънчев жълт цвят от блестящата колекция МИРАКЛ 1003, която се характеризира с повишена износоустойчивост на материала и с блясък върху цялата повърхност.

         

Централната част на стените е украсена със светло бежова копринена мазилка SILK PLASTER от новата дизайнерска колекция MIRACLE № 1014. В допълнение към изящния външен вид, колекцията от декоративни мазилки MIRACLE се отличава: повишена износоустойчивост, прикрива малки пукнатини и неравномерни стени. Материалът е еластичен и никога няма да се напука, дори ако имате нов дом. Покритието е дълготрайно, издръжливо и много красиво.

               

Декоративна мазилка SILK PLASTER САУФ 945 - 6,2 м2 и декоративна мазилка SILK PLASTER СТАНДАРТ 011 - за маркиране на чертежа:

      

С помоща на копринена декоративна мазилка SILK PLASTER може да се създават сложни рисунки, например като тези портрети на известни актриси:

        

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER ЕКОДЕКОР 102:

      

Стената е украсена с черно-бяла декоративна мазилка SILK PLASTER, изобразяваща квадратчета (ИСТ 960 и ВИКТОРИЯ 701).

              

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER АРТ ДИЗАЙН 277:

      

Копринени декоративни мазилки (течен тапет) SILK PLASTER от две колекции - ПРОВАНС 042 (като основен цвят) и АРТ ДИЗАЙН 276 (като декорация): 

               

Копринени декоративни мазилки SILK PLASTER - ярък виолетов цвят на АРТ ДИЗАЙН 254 като основен ярък цвят в стаята и топъл, слънчев, златисто-кафяв партньор АРТ ДИЗАЙН 255: 

               

Копринени декоративни мазилки SILK PLASTER - жълта АРТ ДИЗАЙН 222 и сива АРТ ДИЗАЙН 237:

               

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER ВИКТОРИЯ 707:

      

Исползвани са два вида на копринени декоративни мазилки SILK PLASTER: фона е направен от модела ЪЕР ЛАЙН 601,а за дървото беше избрана модела ИСТ 951:

               

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER ЕКОДЕКОР 107:

      

Дизайнерите избират яркожълтата копринена мазилка SILK PLASTER АРТ ДИЗАЙН 222, за да украсят централната част на тавана, стените около прозореца и яркия надпис "LOVE" на бялата повърхност в баровата зона срещу входа. Коприната мазилка е в хармония с панелите от благородно дърво, прави стаята по-лека, а интериорът е по-светъл!

     

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER ПРОВАНС 042:

      

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER ВИКТОРИЯ 702:

      

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER РЕКОАТ 186:

      

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER ВЕСТ 933:

      

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER ВИКТОРИЯ 708:

      

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER ВИКТОРИЯ 713:

      

Копринена декоративна мазилка SILK PLASTER САУФ 941:

      

 

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка

от 5 бр. (освен стоки с отстъпки)

Допълнителни отстъпки

от 10 опаковки