Предимства


14 ЦЕННИ КАЧЕСТВА НА КОПРИНЕНА ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА SILK PLASTER ЗА СТЕНИ И ТАВАНИ!

 

Течен тапет SILK PLASTER екологически чист материал

1. Екологично чист материал

100% ЕКО материал, изграден от копринени влакна, минерални добавки и лепило на целулозна основа, линия RECOAT на основата на натурални дървесни стружки. Никаква химия и миризма, антиалергичен + придава мекота на повърхността. Идеално за помещения с деца – нашето най-скъпо съкровище. Това са: детски стаи в апартаменти, стаи в детските градини, спортни зали, детски клубове, кръжоци и работилнички. Каквото е подходящо за детето – ще му хареса и на възрастният, особено на ценителите на екологичната чистота!

Копринена мазилка SILK PLASTER направи си сам ремонт

2. Направи си сам

Материалът се нанася лесно и бързо с пластмасова шпатула на всякакъв вид повърхност на стени и тавани (освен на стъкло и метал без адхезия). Поемащите влага повърхности предварително се обработват с грунд. Изсъхва на отворени врати и прозорци за разлика от хартиените тапети. Материал от категория НАПРАВИ СИ САМ (СДЕЛАЙ САМ). Не е по-сложно от това да намажеш масло върху филийка. Дори дете би се справило.

Огромен избор на цветове и текстури течен тапет SILK PLASTER

3. Огромен избор на цветове и текстури

Великолепни текстури и разнообразие от цветови решения за всеки взискателен вкус. Намират се чисто бели модели, които не само идеално покриват и освежават таваните, но и могат да бъдат оцветени в абсолютно всеки оттенък на палитрата. Притежава отлични декоративни качества за дизайн на интериер с всякаква сложност, могат да се комбинират различни модели за получаване на шарки и рисунки – приятно занимание за творческите личности, при това без мръсотия и боклук. КАТАЛОГ

Слънце течни тапети SILK PLASTER не изгарят

4. Не изгарят

Материалът не прогаря на слънце, което е особено важно за помещения с много слънчева светлина. А за слънчева България това качество е актуално на територията на цялата страна! Цветът и текстурата ще се съхраняват през целия срок на използване, 5-10-15 години, докато не поискате да украсите стените си в новата колекция на SILK PLASTER.

Лесно нанасяне копринена вътрешна мазилка SILK PLASTER

5. Лесно нанасяне

Материалът сам изглажда малките неравности, запълва неголемите цепнатини, дупки, и други несъвършенства по стените – всичко, което по принцип се изравнява с шпакловка преди нанасянето на финално покритие. По този начин не е необходимо предварително изравняване и подготовка на стените преди нанасянето на SILK PLASTER – материалът сам се справя с тази задача, спестявайки от Вашето време, сили и разходи за допълнителни материали като шпакловка. Материалът решава едновременно няколко задачи и се нанася на бърза ръка! Иделаен е както за козметични ремонти, така и за основни ремонти на новият апартамент. ИНСТРУКЦИЯ

 

Еластичност материала Силк Пластер

6. Еластичност

Материалът е еластичен, не се влияе от промени в температурата, запазва своите качества както в неотопляеми, така и в топли стаи. Дълготраен, не се напуква за разлика от тапети и други покрития, не се отделя от стените и таваните с течение на времето. Също така скрива пукнатините, които са неизбежни при строителството на нови домове в първата година на експлуатация. По този начин си спестявате времето, средставата и нервите за поддържащи козметични ремонти. Нанасяте веднъж и за минимум пет-десет години забравяте за ремонтите на стените в апартамента или къщата Ви! С нанасянето на материала на бърза ръка получавате равно и безшевно покритие.

Международни награди SILK PLASTER

7. Международни награди

SILK PLASTER е уникален модерен материал със заслужено признание в целия свят, получил множество награди в най-престижните изложби в областта на строителството, екологията и дизайна! Изключителните характеристики и преимущества на материала са оценени от професионални експрети от флагманският български форум – Пловдивския панаир, където през есента на 2015 година материалът получи Златен медал и Диплома в категория „Иновативен екологичен продукт на годината”! Без преувеличение – това е най-добрата препоръка за съвмество използване на материала вече и в България. Съвкупността от неговите характеристики няма да Ви остави равнодушни! Бързо, лесно, изгодно! Присъйдинете се и се насладете на резултатите! SILK PLASTER – ремонт с удоволствие!

 

 

Фрагментарен ремонт със Силк Пластер

8. Фрагментарен ремонт

Лесно ремонтиране на отделни участъци. Част от материала може много бързо, лесно, за броени минути да бъде ремонтирана. Ако вече изсъхналия материал на стената бива повреден механически при вкарване или пренасяне на мебели или по каквато и да е било друга причина – достатъчно е само повредения участък да се намокри обилно с чиста вода – материалът отново става мек и пастообразен – размазва се с пластмасова шпатула. Това е! Вие отново ще получита равна и без повреди повърхност, без никакви следи от ремонт след като участъка изсъхне. С това неповторимо предимство материалът е идеален за поддържане на помещения, през които минават много хора и са възможни повреди от пренасяни чанти, куфарчета или други тежести, а също и на детски игрални стаи, където материалът може да изиграе ролята и на мек елемент, предпазващ децата от силни травми. Благодарение на това свойство помещенията винаги ще изглеждат спретнати и подредени, незавизимо от тяхната експлуатация. За разлика от SILK PLASTER ремонтирането на отделни участъци на оцветена или покрита с венецианска мазилка стена, на която много лесно се забелязват дори незначителни и малки повреди, е практически малко възможен, излиза доста скъпо и е почти невъзможно да се заличат следите от ремонт. SILK PLASTER Ви спестява много пари от поддържащи ремонти.

Това качество е актуално и за частични замърсявания – не е необходимо наново да се лепят тапети или да се оцветява цялата стена ако върху нея е разлято червено вино, кока кола или друга цветна течност, сос, кетчуп, мазило за обувки – достатъчно е изцапания участък да се намокри с чиста вода и да се смени в нов материал, от частичния ремонт няма да остане и следа.

 

Мазилка SILK PLASTER антистатична не събира прах

 

9. Антистатичност

Материалът е антистатичен, не събира прах, което улеснява неговото поддържане – достатъчно е веднъж на 6 месеца в прашни помещения да се прахосмука, като обикновет килим на стената. SILK PLASTER е лесен за експлоатация и спестява от поддържащи ремонти. Голям плюс при замърсени участъци е, че не е необходимо наново да се лепят тапети или да се пребоядисва цялата стена, ако на нея е излято червено вино, кока кола или друга цветна течност, сос, кетчуп, паста за обувки – необходимо е просто изцапаният участък да се намокри с вода и да се смени с материал от резервата. По този начин от петното и ремонта няма да остане и следа.

 

За дизайнери художници и творчески личности много подходящ материал е копринена декоративна мазилка

10. За дизайнери

Благодарение на декоративните си свойства, разнообразието от цветове и фигури, лесното приготвяне и нанасяне SILK PLASTER е истинско откритие за дизайнерите, художниците и творческите личности, позволява Ви да съвместите неговото лесно използване с най-креативните идеи, а работата с материала може не просто да ви разсее, но може и да се превърне в истинско хоби! С помощта на материала върху стената могат да се нанасят картинки и шарки с различна сложност – безкрайно използване във всякакви интериери от скромни, класически до пъстри и жизнерадостни рисунки в детски учреждения, както например в детската градина в бургаският квартал Сарафово или в детската градина „Питър Пан” в София! Получава се дълготрайно 100% екологично чисто покритие без миризма, мръсотия и боклук – може да се работи с материала дори в костюм!

Също така SILK PLASTER запазва топлината зимата и прохладата лятото, економисвайки разходите за ток.

 

Без мръсотия, миризма и боклуци ремонт със SILK PLASTER

11. Няма боклуци

Без мръсотия, миризма и буклуци! Да работиш с материалът е истинско удоволствие – благодарение на пастообразната си структура материалът не създава боклук и мръсотия, характерни за всеки ремонт. Материалът се нанася на малки количества с пластмасова шпатула, а падналия на земята материал, при условие, че е чист, може да се повдигне и да се нанесе на стената отново. Благодарение на чистотата на процеса съвсем не е необходимо мебелите от стаята да се изнасят или да се покриват с найлон. Достатъчно е просто да се мръдне мебелта от стената, да се обработи повърхността зад него, и след като материалът изсъхне, да се върне обратно. Тъй като в материалът няма химия, работният процес протича без неприятни синтетически миризми, присъщи за мазилките, боите, не е необходима респираторна маска или ръкавици, и след работа не Ви боли главата! Лесно, бързо, безопасно! За разлика от лепенето на тапети, с материалът може да се работи на отворени врати и прозорци – така материалът ще изсъхне по-бързо!

Топлоизолация и шумоизолация с декоративна мазилка SILK PLASTER

12. Топлоизолация

Топлоизолация като приятен бонус. Основното предназначение на материалът е разбира се декоративно, но въпреки това, благодарение на порестата си структура материалът има топлоизолиращ ефект – въздухът в неговата пореста структура е лош топлопроводител – помещението наподобява естествен термос – зимата запазва топлината от парното, а лятото запазва прохладата от климатика, и по този начин освен естетично удоволствие спестявате от разходи за ток целогодишно! Дори неотопляема стая с нанесен по стените материал се стопля с 3-5 градуса и става по-уютна!

Съгласете се, хубав, екологичен, и най-вече практичен – ново облекло за Вашите стени! Радва не само очите, но и портфейла ;)

 

Звукоизолация с течен тапет SILK PLASTER

13. Шумоизолация

Шумоизолация. Благодарение на своята пореста структура материалът създава не само ефект на топлоизолация, но и разсейва разпространението на звуковите вълни, като по този начин се получава видим ефект на шумоизолация. В обработено с материал помещение навлизат по-малко звуци отвън, и Вие по-малко чувате улиците, съседите, а също така и звуците, създаващи се в самото помещение стават по-меки, по-тихи, без ехо. Помещението става по-комфортно от звукова гледна точка в сравнение със стените с обикновенно твърдо покритие. В такова помещение ще звучат „по-правилно” и най-сложните оттенъци на любимите Ви песни, от класическа музика до съвременен брейк или вашето домашно кино! Иделаен повод за използване на материала както в домашни условия (детски стаи или стаи с аудио/видео оборудване), така и в обществени помещения, с цел намаляване на навлизащия звука отвън, така и отвътре. Акустичен комфорт – приятно допълнение към великолепните декоративни свойства на SILK PLASTER.

 

Стени с копринена мазилка SILK PLASTER дишат

14. Стените дишат

Бори се срещу образуването на кондензат и като следствие – на плесен.

Не е тайна, че за влажният български климат, особено в приморските райони, появяването на плесен е проблем за почти всеки. Основната причина за неговото образуване – кондензат, който постоянно се образува на студените стени на домовете и апартаментите, публични заведения. Ако в помещението вентилацията е лоша или съвсем отсътства, то се създават идеални условия за живеене не размножаване на плесен. Порестата структура на SILK PLASTER създава топлоизолиращ ефект и в същото време позволява на стените да „дишат”, което не позволява образуването на плесен. Всякакви твърди покрития като бои, тапети и така наречените „венециански” мазилки замръзват и събират кондензат, създавайки хранителна среда за плесен.

 

SILK PLASTER не само притежава невероятни декоративни свойства, но и още множество силни преимущества, позволява поддържането на здрав климат, не допускайки в къщата тихият враг на човека – плесента! Също така материалът е 100% екологично чист и лесно се работи с него, което го прави подходящ за всякакви помещения!

 

                                                

              

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка*

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка*

До офиса на куриер за поръчки от 200+ лева

Допълнителни отстъпки*

от 10 опаковки