Копринена мазилка

 ❔  Правите ли ремонт и търсите най-доброто решение?

 ❔  Не знаете какво да направите със стените: бои, обикновени тапети или декоративни мазилки?

 ❔  Искате ли нещо необичайно, не скъпо, дългосрочно и оригинално?

 

! ИМА РЕШЕНИЕ И НИЕ ГО ИМАМЕ !


   

 

СРАВНИТЕЛЕН АНАЛИЗ НА ТАПЕТИ

 

Сравнителен Анализ на Течни тапети, Бои, хартиени тапети, венецианска мазилка

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КОПРИНЕНА ДЕКОРАТИВНА МАЗИЛКА SILK PLASTER? 

 

Копринени декоративни мазилки Silk Plaster успешно изместват широко използваните до сего латексови бои. Мазилки съчетава най-добрите качества на стандартен тапет за ролки, декоративна мазилка и боя!

Специалната текстура на коприна SILK PLASTER създава стабилно, безшевно покритие, скрива пукнатини и неравности, а повърхноста става мека, топла и с акустичен комфорт. С тях архитектори и дизайнери внасят елегантност и стил на всяко пространство, независимо дали стена, колона, таван или други декоративен елемент. Те се характеризират с устойчивост и лекота на поддръжката, идеални са за дома, офиса, хотела, ресторанта.

Защо Вие струва да изберете SILK PLASTER?

Универсални свойства на Копринена мазилка SILK PLASTER могат да дадат индивидуалност и ексклузивност за всеки интериор:

 

 топлоизолация и шумоизолация  SILK PLASTER  еластичност SILK PLASTER  лесно нанасяне на SILK PLASTER  екопродукт SILK PLASTER  фрагментарен ремонт със SILK PLASTER  направи си сам със SILK PLASTER

топло и шумоизолация

дишаща структура предпазва от образуване на конденза,

без нужда от шпакловане,

безшевно покритие на нередности на стените,

издържат на колебания на влажността и температурата на въздуха,

предотвратяват появата на пукнатини,

не избледнява на слънце, не се отлепва,

един екологично чист материал, без химикали, без миризми!

лесно като за нанасяне така и за фрагментарен ремонт - продукт попада в «Направи си сам» категория, не се нуждае от специално обучение - лесно да се справя дори и аматьор, отворено време на работа е до 4-5 часа,

антистатичност (не поема прах)

продукция е сертифицирана

издръжливост - ремонт с SILK PLASTER ще ви зарадва най-малко 10 години!

 

SILK PLASTER - екологично чист материал, създаден изключително от естествени материали, от коприна, памук, брокат, свързващи съставки. Той отговаря на всички европейски изисквания за опазване на околната среда и безопасност за здраве на хората.

Ако ви сте грижа за здравето на своите близки, тогава това е вашият добр избор!


5 ПРИЧИНИ ДА ЗАКУПИТЕ SILK PLASTER

 

ИДЕАЛНИ СТЕНИ БЕЗ СЪЕДИНЕНИЯ, ПУКНАТИНИ И МЕХУРИ

 

SILK PLASTER се нанася върху всякаква стена и образува равномерно покритие без съединения. Освен това тези мазилките не правят балони и не се отделят от стената при промяна на температурата и влажността. Не се цепят при слягане на къщата.

 

идеални стени със SILK PLASTER

 

БЪРЗ РЕМОНТ НА ЩЕТИ

Ако сте повредили мазилката при преместване на шкаф, ако котката го е надраскала - няма нищо страшно. Просто напръскайте с вода този участък и подравнете. И това е всияко! Течните тапети са като нови.

бърз ремонт на стени

 

НЕОГРАНИЧЕН ПОЛЕТ НА ВЪОБРАЖЕНИЕТО

За разлика от конвенционалните тапети и другите довършителни материали, декоративните мазилки SILK PLASTER се нанасят лесно върху абсолютно всякаква неравна повърхност. И това не е всичко. С нас обикновените стени се превръщат в уникален, неповторим интериор. Просто изберете желания цвят и текстура в нашия каталог.

мечтаният интериор

 

ЗДРАВЕТО НА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО

SILK PLASTER е изцяло натурален продукт, без мирис, хипоалергенен. При изгаране, тази декоративна мазилка не отделя вредни за здравато вещества. При зализване с вода течните тапети лесно се ремонтират. Обикновено те просто изсъхват, и от течовете не оставя и следа.

здравето на вашето семейство със SILK PLASTER

 

СТЕНИТЕ СА ВИНАГИ КАТО НОВИ

Копринените мазилки SILK PLASTER се произвеждат по уникална технология. Те са устойчиви на светлина и измръзване. Така че, нито Африканската жега на Сахара, нито лютата сибирска зима не са страшни за тях.Декоративната мазилка SILK PLASTER не променя нито цвета, нито структурата, като при нанасяне, така и по време на транспортиране. Устойчивостта на светлина на SILK PLASTER отдавна е оценена в Близкия изток, където тази декоративна мазилка се исползва за довършителни работи при огромни вили и обикновени апартаменти. И дори след 5 години под жаркото слънце на Дубай течните тапети изглеждат като нови.

винаги стени като нови

 

Декоративна мазилка SILK PLASTER е уникална модерна алтернатива на традиционните бои, хартия или винил тапет и венецианска мазилка. Течните тапети SILK PLASTER, в допълнение към атрактивната текстура на коприната и богат избор от цветове, имат много неоспорими предимства пред всички други декоративни материали за декорация на стени и тавани.

 

УДОБЕН ДОМ

С копринена мазилката SILK PLASTER домът става по-топъл, по-тих и по-уютен.

 

Индивидуална консултация

професионален безплатен оглед

Подарък - Маламашка*

при поръчка от 3 бр.

Безплатна доставка*

До офиса на куриер за поръчки от 200+ лева

Допълнителни отстъпки*

от 10 опаковки