Пишете ни, ние сме онлайн!

Безплатен майстор-клас

Created Date: 2017-11-30

Получете Безплатни Приложни Знания - Инвестирайте в Себе Си!

 

Компанията SILK PLASTER предлага безплатни курсове за нанасяне на декоративна копринена мазилка и кани всеки, който иска да се обучава в офисите на компанията в София или Бургас. Имате време да овладеете новото умение безплатно преди сезона за ремонти на пролетта и лятото!

 

Предлагаме обучение за професионално приложение на течни тапети SILK PLASTER. В нашите класове ще придобиете професионални умения:

  • върху подготовката на различни повърхности за нанасяне на декоративна копринена мазилка;
  • върху прилагането на цялата гама течни тапети;
  • за специфичното приложение на различни видове течни тапети;
  • да получите пълна информация за всички типове копринени мазилки.

 

На нашите курсове можете да получите изчерпателна информация за предимствата на течни тапети пред други довършителни материали.

 

В края на курса ще получите сертификат от нашата компания и възможността за сътрудничество с нас при благоприятни условия в бъдеще при покупката на нашите материали. Също така ще предадем, по ваше съгласие, ваши контактни данни на нашите дилъри в региони, за да им даде възможност да препоръчва вашите услуги на своите клиенти при продаване на мазилките. Освен това на нашия сайт ще има отделна рубрика "Нашите майстори", в която ще ви отбележим като професионални майстори за нашите клиенти.

 

Не пропускайте шанса си!

 

Просто обадете ни се и се регистрирайте:

0877 110 634 / 0877 110 636 или ginzabg@mail.bg