За нас

Фирмата SILK PLASTER произвежда копринена мазилка (течен тапет) от 1997 г. насам! В продължение на 20 години компанията се превърна в световен лидер по отношение на производството и качеството. Нашите продукти се произвеждат съгласно оригиналната патентована рецепта, която няма аналози в света.

В България копринената декоративна мазилка е представена от фирма "Гинза БГ" - изключителен представител и дистрибутор на продуктите на SILK PLASTER в България от 2014 г. и вече успя да спечели доверието и любовта на купувачите. 

Заповядайте в ново открит салон-шоурум на SILK PLASTER - копринени декоративни мазилки за интериорен дизайн. Сбогом бои! гр.София, ж.к. Иван Вазов, ул. Димитър Манов, 10.

Дисконт за първи клиенти!

 

МИСИЯТА НА КОМПАНИЯ

по думите на управители на компания SILK PLASTER BALKANS

Алексей Шумилин

Управител на компания SILK PLASTER BALKANS

"В нашия 21 век всяк човек заслужава да живее в комфортна и здравословна среда. Използвайки на плодовете на технологичния напредък днес можем да изберем най-доброто решение, както в цената и качеството, за всяка задача. Нашата цел - е да отвори на всички най-добр материал за вътрешна довършителна украса. Името му е SILK PLASTER!

Модерен и практичен, екологично чист, с маса от безспорните предимства и при това на постоянно високо ниво на качество. А освен това той също плаща за себе си! Красиви и умни жилища сега стана доста достъпни! Жалко е, че не всеки знает за това, и по старомоден начин използват в ремонта на стари и често по-скъпи технологии. SILK PLASTER разчупва стереотипите в довършителна украса на дома! Удобство и уют Ви желаем!"

Денис Копилов

Управител на компания SILK PLASTER BALKANS

"Семейството ми беше убедено от собствен пример във всички съществени ползи - направихме за себе си ремонта в собствения ни апартамент. Наистина работа с материала е съвсем проста - всек човек като дете получих този опит намазвайки филийка със масло, пастет или орехова смес. Там не е много по-трудно, просто различен инструмент и покриваема повърхността. Подтвърдели сме и топло- и звукоизолационни свойства - вкъщи стана много по-удобно, а и текущата сметка за тока се намалила два пъти.

Убедихме сме и в лекота на ремонт - (най-малкият ни син използва част от стената като платно за рисуване) - и с тази работа се справи лесно! След като се опита да си представим сега споделяне на това изобретение с всички, които ценят комфорт и уют в дома. Ефектът от използване на SILK PLASTER наистина надминава всички очаквания! В случай на съмнение - започнете от една малка стеничка, и след това просто няма как да се спрете!"

 

 

ЗАЩО НИ ИЗБЕРАТ?

ОТЗИВИ И БЛАГОДАРНОСТИ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Маргарита Прудникова

Собственичка и фризьор на салон "Марго", Бургас, Лазур 18

"Направиха ремонта в салон преди година със този материал. Хубаво стана. Доста издръжлив материал и лесен при корекции. + Намалила сметка си за тока някъде до 40%. Доволни сме че се довериха на SILK PLASTER. По-късно и в цял апартамент направиха ремонта със SILK PLASTER. Препоръчвам го!"

Виктор Сапожников

Журналист, гр.Бургас, кв. Сарафово

"Материал Silk Plaster нам с женой реально понравился. В первую зиму после переезда в квартире было достаточно холодно из-за того, что мы по неопытности не сообразили утеплить стены. Строители просто их заштукатурили и покрасили. В итоге стены были практически ледяные и передавали всю эту холодрыгу в квартиру. Если честно, бетон и штукатурка холодные даже летом, а зимой и подавно. Когда ребенок бегал по комнате, от стен веяло холодным ветром. Жесть. Промучившись зиму, мы решили, что надо как-то утепляться. Устраивать очередной глобальный ремонт не хотелось, да и времени не было.

Друзья посоветовали Silk Plaster. Мы посмотрели в офисе как материал наносится, как держится на стенах, оценили его теплоизоляционные качества и решили сделать себе утепление при помощи Silk Plaster. Скажу честно, мы даже не ожидали, что все будет так просто. Смешали содержимое пакета с водой и начали наносить на стены. Все просто и очень быстро. Материал прекрасно схватывается, ровняется и держится. Все чисто, нет пыли и грязи. Положили на пол газеты и начали наносить. В общем, даже не пришлось ковры убирать и розетки снимать. На квадратный метр у меня уходило примерно полчаса работы. На внешних стенах решили положить слой примерно в 1 сантиметр. Это, конечно, нарушение технологии, но все держится без проблем. Следующей зимой почувствовали, что стало теплей, а влажность в квартире уменьшилась. Стены теперь теплые и холод в квартиру не передают. Отзыв абсолютно реальный и не рекламный. Готов подтвердить все свои слова. О красоте ничего говорить не буду. Я мужчина и мне важна практичность. Silk Plaster – классный материал, чтобы сделать неплохое и недорогое утепление квартиры без глобального ремонта."

Апдула Сандал

Архитект, гр.София, България

"Ефектът от такава тапети ми харесва много. Ние решихме, че дори ако постепенно, но във всички стаи ще направим ремонт със SILK PLASTER. Цветовете са доста разнообразни - можете да изберете най-нежен тон за спалните, например, тъмно или светло за антре или коридор - оригинален дизайн!

След прилагането нищо никъде изчезва, всичко се държи много добре и тези стени, които често са под директна слънчева светлина, не горят, те не губят цвета си.

Най-голямото предимство на Копринената мазилка - е лесно й приложение, защото дори не експерт ще бъде в състояние да прилага тези мазилки. Основното нещо, за да се придържат към указанията, за да използвате приложението и свързани материали. Няма стави, няма нужда да се режат дупки или гнезда а също не се мръсна пода с тапетно лепило както при работа с хартиени тапети. Там не са видими нередности на стените, не е задължително стени да бъдат идеално гладки, с Копринена мазилка малки нередности на стените не се вижда. SILK PLASTER е истинска украса за всяка стена."